קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרמזן ופלפל סדוק גריסיני

פרמזן ופלפל סדוק גריסיני
פרמזן ופלפל סדוק גריסיני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 142 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חלבון ביצה, מים חמים, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו פרמזן ופלפל סדוק גריסיני, מלח ופלפל גריסיני, ו אפיית לחם: חמאה שחומה ופרמזן גריסיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח ומלח לתערובת השמרים; מערבבים עד שנוצר בצק רך. הופכים את הבצק למשטח מקומח. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -8 דקות); מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), נקיים מטיוטות, 45 דקות או עד להכפלת גודלם. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך בצק. אם הזחה נשאר, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אגרוף בצק למטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות; מרדדים למלבן בגודל 12 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
6
שלב 1 כפית מים וחלבון ביצה, תוך ערבוב עם מטרפה; מברישים בצורה אחידה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מפזרים בצק עם גבינה ופלפל. מצפים בצק קלות בתרסיס בישול; מכסים בניילון. לחץ בעדינות על תוספות לבצק; הסר ניילון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גבינהגבינה
פלפלפלפל
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מפזרים כל אחד מ -2 ניירות אפייה עם 1 כפית קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
חותכים בצק לשניים לאורכו ליצירת מלבנים 2 (12 על 4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
חותכים כל אחד מהמלבנים לרוחב לרצועות 12 (1 אינץ').
11
עבודה עם 1 רצועת בכל פעם (כיסוי שנותר רצועות כדי למנוע ייבוש), בעדינות רול כל רצועת לתוך יומן. מחזיק קצוות של יומן בין אצבע ואגודל של כל יד, בעדינות למשוך יומן לתוך 14-אינץ חבל, מעט רועד זה למעלה ולמטה תוך כדי משיכה. (ניתן גם לגלגל כל רצועה לחבל בגודל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
מניחים את החבל על מחבת מוכנה, מתעקל לתוך סדרה של צורות, כך החבל מתאים על מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
חזור על ההליך עם רצועות הנותרים, הצבת 12 על כל מחבת. חבלים מעילים קלות עם תרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח 20 דקות או עד להכפלת הגודל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
לחשוף בצק; לאפות ב 450 עבור 6 דקות עם 1 מחבת על תחתון מתלה 1 מחבת על שני מתלה מלמעלה. סובב מחבתות; אופים 6 דקות נוספות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
16
הסר מקלות לחם מהמחבתות; מצננים לחלוטין על מדפי תיל.