פרמזן ופלפל סדוק גריסיני
פרמזן ופלפל סדוק גריסיני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 142 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חלבון ביצה, מים חמים, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. נסו פרמזן ופלפל סדוק גריסיני, מלח ופלפל גריסיני, ו אפיית לחם: חמאה שחומה ופרמזן גריסיני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח ומלח לתערובת השמרים; מערבבים עד שנוצר בצק רך. הופכים את הבצק למשטח מקומח. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -8 דקות); מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), נקיים מטיוטות, 45 דקות או עד להכפלת גודלם. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך בצק. אם הזחה נשאר, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות; מרדדים למלבן בגודל 12 על 8 אינץ'.
שלב 1 כפית מים וחלבון ביצה, תוך ערבוב עם מטרפה; מברישים בצורה אחידה על הבצק.
מפזרים בצק עם גבינה ופלפל. מצפים בצק קלות בתרסיס בישול; מכסים בניילון. לחץ בעדינות על תוספות לבצק; הסר ניילון.
מפזרים כל אחד מ -2 ניירות אפייה עם 1 כפית קמח תירס.
חותכים בצק לשניים לאורכו ליצירת מלבנים 2 (12 על 4 אינץ').
חותכים כל אחד מהמלבנים לרוחב לרצועות 12 (1 אינץ').
עבודה עם 1 רצועת בכל פעם (כיסוי שנותר רצועות כדי למנוע ייבוש), בעדינות רול כל רצועת לתוך יומן. מחזיק קצוות של יומן בין אצבע ואגודל של כל יד, בעדינות למשוך יומן לתוך 14-אינץ חבל, מעט רועד זה למעלה ולמטה תוך כדי משיכה. (ניתן גם לגלגל כל רצועה לחבל בגודל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.)
מניחים את החבל על מחבת מוכנה, מתעקל לתוך סדרה של צורות, כך החבל מתאים על מחבת.
חזור על ההליך עם רצועות הנותרים, הצבת 12 על כל מחבת. חבלים מעילים קלות עם תרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח 20 דקות או עד להכפלת הגודל.
לחשוף בצק; לאפות ב 450 עבור 6 דקות עם 1 מחבת על תחתון מתלה 1 מחבת על שני מתלה מלמעלה. סובב מחבתות; אופים 6 דקות נוספות או עד להזהבה.
הסר מקלות לחם מהמחבתות; מצננים לחלוטין על מדפי תיל.