פרמזן חצילים ממולאים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פרמזן חצילים ממולאים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פטרוזיליה, שום, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 164 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פרמזן חצילים ממולאים, צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה. קוצצים גס מרכזי חצילים, ומוסיפים למחבת עם בצל, שום, אורגנו ופלפל. מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה. כף תערובת חזרה לחצילים, ומפזרים כל אחד עם גבינת פרמזן, פירורי לחם ופטרוזיליה.
מניחים בתבנית אפייה רדודה, ומכסים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שהחציל רך במזלג והגבינה מבעבעת.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ 'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפרמיג' יאנה חצילים. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
![פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו]()
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.