פרמזן עוף פריך
עוף פריך פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את רוטב פסטה משפחת קלאסיקו מועדפים, פולי-o כל חלק נמוך לחות טבעי-גבינת מוצרלה רזה, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף פרמזן פריך, עוף בפרמזן אפוי ופריך, ו עוף מצופה בפרמזן פריך לאחד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פרמזן ופירורי לחם בצלחת עוגה או צלחת רדודה. לטבול עוף בחמאה, ולאחר מכן בתערובת פרמזן, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל שד.
מניחים במחבת 15x10x1 אינץ ' ריסס עם ספריי בישול.
אופים 20 דקות. או עד עוף נעשה (165F). למעלה עם רוטב ומוצרלה; אופים 10 דקות. או עד מוצרלה נמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.