קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פרמזן עוף קלאסי

פרמזן עוף קלאסי
עוף פרמזן קלאסי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 605 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלסיים עם גבינת פרמזן, תפוחי אדמה קלסיים עם גבינת פרמזן, ו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן.

הוראות

1
חותכים את חזה העוף לשניים אופקית כדי להפוך 4 קציצות דקות. שים בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף קילו עם פטיש בשר או מחבת כבדה עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
2
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
4
מוסיף את מחית העגבניות, ולאחר מכן לשטוף את הפחית עם מים כוס 1 ולהוסיף לסיר. מבשלים עד הרוטב רק מתעבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
להקציף 1/4 כוס פרמזן ואת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מורחים 1/2 כוס של הרוטב בתבנית אפייה 3 ליטר. מחממים את המטגן. בינתיים, לשלב את הקמח ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בצלחת רדודה. מקציפים את הביצים עם 1/4 כוס פרמזן במנה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
רוטברוטב
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות 2 קציצות עוף בקמח, הקשה על עודף, ואז לטבול בתערובת הביצה. בזהירות שכב במחבת ומטגנים עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מעבירים לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מוסיפים את 2 כפות שמן הזית שנותרו למחבת וחוזרים עם 2 קציצות העוף הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הוסף לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מערבבים את המוצרלה ואת 2 כפות הנותרים פרמזן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מפזרים חצי מתערובת הגבינה על העוף, ואז למעלה עם הרוטב הנותר ותערובת הגבינה הנותרת. לצלות עד הגבינה נמסה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
רוטברוטב
13
צילום: Con Poulos