פרמזן עוף קלאסי
עוף פרמזן קלאסי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 605 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלסיים עם גבינת פרמזן, תפוחי אדמה קלסיים עם גבינת פרמזן, ו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן.
הוראות
חותכים את חזה העוף לשניים אופקית כדי להפוך 4 קציצות דקות. שים בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף קילו עם פטיש בשר או מחבת כבדה עד 1/4 אינץ ' עבה.
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מוסיף את מחית העגבניות, ולאחר מכן לשטוף את הפחית עם מים כוס 1 ולהוסיף לסיר. מבשלים עד הרוטב רק מתעבה, על 10 דקות.
להקציף 1/4 כוס פרמזן ואת בזיליקום.
מורחים 1/2 כוס של הרוטב בתבנית אפייה 3 ליטר. מחממים את המטגן. בינתיים, לשלב את הקמח ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בצלחת רדודה. מקציפים את הביצים עם 1/4 כוס פרמזן במנה רדודה אחרת.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות 2 קציצות עוף בקמח, הקשה על עודף, ואז לטבול בתערובת הביצה. בזהירות שכב במחבת ומטגנים עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מוסיפים את 2 כפות שמן הזית שנותרו למחבת וחוזרים עם 2 קציצות העוף הנותרות.
מערבבים את המוצרלה ואת 2 כפות הנותרים פרמזן בקערה.
מפזרים חצי מתערובת הגבינה על העוף, ואז למעלה עם הרוטב הנותר ותערובת הגבינה הנותרת. לצלות עד הגבינה נמסה, כ 2 דקות.