קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה

פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה
הטוסט הממולא של Lan Isla עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 973 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 106 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שקדים, מרמלדת גויאבה, קינמון טחון וסוכר. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרנץ' טוסט ממולא של Lan Isla, קינמון טוסט Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא, ו-Cinnamon Toast Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מקציפים בעזרת מטרפה ידנית את 2 כפות החמאה וגבינת השמנת עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את המרמלדה ומערבבים עד להטמעה, ואז מקפלים פנימה את התותים וקליפות הגויאבה בעזרת מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבהקונכיות גויאבה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם קצה גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
חורצים חתך (כיס) בצד הקרום של 4 חתיכות הלחם בערך 3/4 מהדרך. החתך יאפשר לך לדחוס את הכיס. משאירים את הפרוסות עם החתך, מכוסות, בטמפרטורת החדר לפני המלית. ממלאים בעדינות את הפרוסות בטמפרטורת החדר במלית. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתח הכיס כלפי מעלה למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה בינונית רדודה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את דגני התירס והשקדים לתבנית וכותשים יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים ולאחר מכן בתערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
( 23)( 23)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שימו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה והוסיפו 3 עד 4 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות הלחם הממולאות ומשחימים בצד אחד, לאחר מכן הופכים ומכניסים את המחבת לתנור למשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מטפטפים מרמלדת גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גויאבהגויאבה