פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה
הטוסט הממולא של Lan Isla עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 973 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 106 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שקדים, מרמלדת גויאבה, קינמון טחון וסוכר. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרנץ' טוסט ממולא של Lan Isla, קינמון טוסט Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא, ו-Cinnamon Toast Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בקערה בינונית מקציפים בעזרת מטרפה ידנית את 2 כפות החמאה וגבינת השמנת עד לאיחוד.
מוסיפים את המרמלדה ומערבבים עד להטמעה, ואז מקפלים פנימה את התותים וקליפות הגויאבה בעזרת מגרד גומי.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם קצה גדול.
חורצים חתך (כיס) בצד הקרום של 4 חתיכות הלחם בערך 3/4 מהדרך. החתך יאפשר לך לדחוס את הכיס. משאירים את הפרוסות עם החתך, מכוסות, בטמפרטורת החדר לפני המלית. ממלאים בעדינות את הפרוסות בטמפרטורת החדר במלית. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתח הכיס כלפי מעלה למשך 20 עד 30 דקות.
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה בינונית רדודה ומערבבים היטב.
מוסיפים את דגני התירס והשקדים לתבנית וכותשים יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים ולאחר מכן בתערובת הדגנים.
שימו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה והוסיפו 3 עד 4 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות הלחם הממולאות ומשחימים בצד אחד, לאחר מכן הופכים ומכניסים את המחבת לתנור למשך 8 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט לצלחת הגשה.
מטפטפים מרמלדת גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.