פרנץ ' טוסט עם תותים ושמנת
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פרנץ ' טוסט עם תותים ושמנת, מקלות טוסט צרפתי של תותים ושמנת, ו תותים ושמנת ממולאים פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס, ומחממים מגש הגשה אטום לתנור בתנור.
בסיר בינוני שלבו 2 כוסות מהגרגרים עם המים והביאו לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהגרגרים מתרככים ומניחים בצד עד שהם מוכנים להגשה. להתחמם.
בקערה רדודה, גדולה מספיק כדי להשרות כמה פרוסות לחם, להקציף יחד ביצים 1 כוס שמנת.
במחבת טפלון גדולה או במחבת על אש בינונית, ממיסים טפיחה גדולה של חמאה. הקפידו לכסות את משטח הבישול בחמאה המומסת. עובדים בקבוצות, טובלים פרוסות בריוש רבות ככל שניתן לבשל על המחבת בכל פעם, בתערובת הביצים/שמנת. הופכים לחם והקפידו לא לתת ללחם להיות רטוב מדי.
מעבירים את הלחם למחבת המחוממת והחמאה ומבשלים עד להזהבה ומעט פריכה, כ -3 דקות לכל צד.
מניחים את הטוסט הצרפתי המבושל על מגש ההגשה החם בתנור ומכסים באופן רופף בנייר כסף. אלה יחממו בתנור בזמן שהפרוסות הנותרות מוכנות.
מקציפים את 1 כוס השמנת הנותרת, בקערה בינונית, עם מערבל ידני, עד שנוצרות פסגות רכות.
מגישים את הטוסט הצרפתי ומעליו התותים החמים, שנותרו תותים טריים פרוסים וקצפת.