פרנצ'ס עוף
פרנצ'ז עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1014 קלוריות , 140 גרם חלבון ו -40 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרק עוף, יין, לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1033 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 97% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. פרנצ'זה עוף , פרנצ'זה עוף ועוף פרנצ'זה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את חזה העוף זה לצד זה על קרש חיתוך ומניחים עליהם פיסת ניילון. דופקים את חזה העוף בפטיש בשר שטוח, עד שהם בעובי של כ-1/4 אינץ'. שמים מעט קמח בצלחת רדודה ומתבלים בכמות נכבדת של מלח ופלפל; מערבבים עם מזלג לפיזור אחיד. בקערה רחבה, טורפים את הביצים עם 3 כפות מים כדי ליצור שטיפת ביצה.
מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
חוררים את שני הצדדים של קציצות העוף בקמח המתובל, ולאחר מכן טובלים אותם בשטיפת הביצים לציפוי מלא, מניחים לעודף לטפטף. כשהשמן נחמד וחם מוסיפים את הקציצות ומטגנים 2 דקות מכל צד עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
מוציאים את קציצות העוף למגש גדול בשכבה אחת כדי להתחמם.
לזרוק את פרוסות הלימון למחבת ולבשל במשך 1 עד 2 דקות, עד שהם ריחניים.
מוסיפים את היין, המרק ומיץ הלימון, מבשלים במשך 5 דקות כדי לצמצם מעט את הרוטב.
מגלגלים את החמאה בקמח ומוסיפים אותה למחבת, זה יסמיך את הרוטב. מערבבים לשילוב והמסת הקמח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומחזירים את העוף למחבת; מניחים את פרוסות הלימון על גבי הקציצות. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות כדי לחמם את העוף. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.