פרנצ'ז עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1014 קלוריות , 140 גרם חלבון ו -40 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרק עוף, יין, לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1033 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 97% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. פרנצ'זה עוף , פרנצ'זה עוף ועוף פרנצ'זה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את חזה העוף זה לצד זה על קרש חיתוך ומניחים עליהם פיסת ניילון. דופקים את חזה העוף בפטיש בשר שטוח, עד שהם בעובי של כ-1/4 אינץ'. שמים מעט קמח בצלחת רדודה ומתבלים בכמות נכבדת של מלח ופלפל; מערבבים עם מזלג לפיזור אחיד. בקערה רחבה, טורפים את הביצים עם 3 כפות מים כדי ליצור שטיפת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
לסובב חבלי ליקריץ
3
מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חוררים את שני הצדדים של קציצות העוף בקמח המתובל, ולאחר מכן טובלים אותם בשטיפת הביצים לציפוי מלא, מניחים לעודף לטפטף. כשהשמן נחמד וחם מוסיפים את הקציצות ומטגנים 2 דקות מכל צד עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוציאים את קציצות העוף למגש גדול בשכבה אחת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף
6
לזרוק את פרוסות הלימון למחבת ולבשל במשך 1 עד 2 דקות, עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את היין, המרק ומיץ הלימון, מבשלים במשך 5 דקות כדי לצמצם מעט את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מגלגלים את החמאה בקמח ומוסיפים אותה למחבת, זה יסמיך את הרוטב. מערבבים לשילוב והמסת הקמח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומחזירים את העוף למחבת; מניחים את פרוסות הלימון על גבי הקציצות. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות כדי לחמם את העוף. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.