חציל חמוץ מתוק - - - מלנזן באגרודולצ'ה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 28 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, חומץ יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. נסו בצל קטן וחמוץ מתוק (ציפולין באגרודולצ'ה), צ'ינגיאלה באגרודולצ' ה (חזיר בר חמוץ מתוק), ו לשון עגלים חמוצים מתוקים: אגרודולצ'ה לשונית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן עד כמעט עישון. מוסיפים בזהירות את מדליוני החצילים, עובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית והורדת חום השמן. מבשלים חצילים עד להזהבה משני הצדדים ומסירים חתיכות בסיום למגש גיליון מרופד במגבות נייר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חציל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת רוטב
מחבת
2
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 2 כפות שמן זית עד שכמעט מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל והסלרי ומקפיצים עד להזהבה בהירה.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
4
מסירים מהאש ומוסיפים את החומץ, הסוכר והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
סוכר
5
מניחים את פרוסות חצילים מקורר בקערה גדולה, מכסים בתערובת חומץ ולתת לשבת 1 שעה לפני ההגשה בטמפרטורת החדר.