פרפה אוכמניות מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Parfait אוכמניות מייפל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אוכמניות, סירופ מייפל, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פרפה מייפל תפוחים, פרפה אוכמניות ומנגו, ו פרפה אוכמניות ומנגו.
הוראות
מבשלים 2 1/4 כוסות (3/4 פאונד) אוכמניות עם סירופ מייפל 1/2 כוס בסיר כבד 2 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד אוכמניות יש פרץ, 3 עד 8 דקות. להתקרר באמבט קרח, ערבוב מדי פעם.
בעוד תערובת אוכמניות מתקררת, לנצח קרם עם הנותרים 1/4 כוס סירופ מייפל בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מערבבים מיץ לימון הנותרים 1/4 כוסות אוכמניות לתוך תערובת אוכמניות מייפל מקורר.
כף על 2 כפות תערובת אוכמניות לתוך כל 6 כוסות העליון עם חצי עוגיות מתפוררות וחצי של קצפת. חזור על שכבות של תערובת אוכמניות הנותרים, עוגיות מתפוררות, וקצפת.
מגישים parfaits באופן מיידי.
תערובת אוכמניות-מייפל, ללא מיץ לימון, ניתן לבשל 3 ימים קדימה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון אוכמניות לפני הרכבת parfaits.