קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות18
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפה בכבד

פרפה בכבד
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 311 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, ג'לטין מגורען, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף כבד פרפה עם אגס, פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים, ו טרט parfait כבד עוף משיי.

הוראות

1
מבשלים מעל חום בינוני את הכבד, בייקון (אם משתמשים) שאלוט, וגרגרי ערער במחבת עם 1 כף החמאה, ערבוב לעתים קרובות עד הכבד והבצל הם משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים בסוכר, להוסיף את הברנדי, ולהצית.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
כאשר הלהבות נכבו, להסיר את התערובת מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 1/2 כוס של muscatel ו deglaze המחבת, מגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים עד הנוזל מצטמצם לתוך תערובת סירופית של 2 כפות או משהו כזה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ומערבבים בשאר החמאה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מוסיפים את הכבד והבצל בחזרה לתערובת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כבדכבד
7
כפית את התערובת לתוך 10 ramekins, מילוי לא יותר מ 1/2 מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בואו מגניב.
9
בינתיים, בלום את הג ' לטין על ידי הוספת האבקה בחבילה עד 3 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
מחממים את היין הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר מהחום ולהוסיף את תערובת הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
13
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לשפוך את תערובת היין ג ' לטין לתוך ramekins, מכוסה לחלוטין את הכבד ואת הבצל. מכסים את ramekins עם ניילון לעטוף ולמקם אותם למקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כבדכבד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
הסר את ramekins מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מגישים עם לחם או קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)