קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים

פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים
פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, לחמניות בריוש, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, טרט parfait כבד עוף משיי, ו פרפה כבד עוף עם תפוח וזעפרן צ'אטני.

הוראות

1
שים את הפירות היבשים ויין הקינוח בקערה. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות. בינתיים, להמיס בעדינות את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הכבדים עם שום, מרווה והרבה פלפל שחור במשך כ 5 דקות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
יין קינוחיין קינוח
פירות יבשיםפירות יבשים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
2
להטות את התערובת לתוך מעבד מזון, גירוד בכל מיצי החמאה להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
יוצקים את הקרם ו 2 כף של היין מן הפירות היבשים, מתבלים במלח, ואז להתמזג שוב.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בנדיבות שמן את הקרביים של 8 x 100ml ramekins. כפית כמה צימוקים ספוגי יין לתוך הבסיס של כל ramekin, ואז העליון עם פרפה. כיסוי וצינה. הם ישמרו במשך 2 ימים במקרר או 1 חודש במקפיא. הפשרה בין לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב החלק הפנימי של ramekins ולהפוך את פרפה החוצה על צלחות. ללוות עם בריוש קלוי וכמה עלי סלט.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פרפה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "