פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים
פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, לחמניות בריוש, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, טרט parfait כבד עוף משיי, ו פרפה כבד עוף עם תפוח וזעפרן צ'אטני.
הוראות
שים את הפירות היבשים ויין הקינוח בקערה. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות. בינתיים, להמיס בעדינות את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הכבדים עם שום, מרווה והרבה פלפל שחור במשך כ 5 דקות עד השחמה.
להטות את התערובת לתוך מעבד מזון, גירוד בכל מיצי החמאה להתמזג עד חלקה.
יוצקים את הקרם ו 2 כף של היין מן הפירות היבשים, מתבלים במלח, ואז להתמזג שוב.
בנדיבות שמן את הקרביים של 8 x 100ml ramekins. כפית כמה צימוקים ספוגי יין לתוך הבסיס של כל ramekin, ואז העליון עם פרפה. כיסוי וצינה. הם ישמרו במשך 2 ימים במקרר או 1 חודש במקפיא. הפשרה בין לילה במקרר.
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב החלק הפנימי של ramekins ולהפוך את פרפה החוצה על צלחות. ללוות עם בריוש קלוי וכמה עלי סלט.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פרפה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "