פרפה פודינג אוכמניות ובננה
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 15 . אם יש לכם שקדים מטעים, חלב, פודינג מיידיות בטעם וניל ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו דגני בוקר פריכים בננה אוכמניות יוגורט פרפה, פודינג בננה חמאה פרפה: קינוח מהיר וקל, ו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב לקערה בינונית.
להוסיף תערובת פודינג. הכה עם חוט להקציף 2 דקות או עד מעורבב היטב. כיסוי. להכניס למקרר 5 דקות.
בינתיים, לקצוץ בננות; לזרוק עם אוכמניות.
כפית 1/4 כוס הפודינג לתוך כל כוס פרפה. מכסים כל אחד עם שכבות של 1/4 של תערובת הפירות ופודינג שנותר. למעלה באופן שווה עם ציפוי מוקצף ושקדים.