פרפה שוטה באמבלברי
פרפה שוטה באמבלברי יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 1027 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-87 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.7$ למנה, המתכון הזה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש שמנת כבדה, מיץ לימון, נענע ותמצית וניל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 27%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סירופ באמבלברי, קראמבל באמבלברי ופנקייק של באמבלברי.
הוראות
מניחים את הגרגרים בבלנדר ומוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויפה.
מניחים מסננת דקיקה מעל קערה גדולה ומסננים את פירות היער המעורבבים, לוחצים על המוצקים בעזרת כף או מרית כדי להכניס את כל המיצים לקערה. אתה רוצה רק את המיץ, לא את הזרעים, אז זרוק את המוצקים. שומרים כ-1 כוס מחית פירות היער בקערה קטנה, השאר יהיה לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכנים להרכיב את הפרפה.
מקציפים את השמנת והוניל בקערה גדולה עד שנוצרות קצף נוקשה. מקפלים בעדינות את מחית פירות היער השמורה לתוך הקצפת. ממלאים שקית מאפה בקרם פירות יער זה ומקטרים לתוך 6 כוסות סאנדיי גבוהות. (אם לא מגישים מיד, אפשר לשמור את הקרם בשקית המאפה במקרר).
שכבו את כוסות הפרפה עם פירות יער שלמים, עוד קרם פירות יער ומטפטפים בסוף את מחית פירות היער השמורה.
מקשטים בעוד כמה פירות יער שלמים וקצת נענע.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פרפה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.