פרקר האוס רולס
אם יש לך בערך 2 שעות ו 27 דקות לבלות במטבח, לחמניות פארקר הבית עשויות להיות מצוינות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 180 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פרקר האוס רולס, פרקר האוס רולס, ו פרקר האוס רולס.
הוראות
מרססים תבנית חצי גיליון בתרסיס טפלון ומניחים בצד.
מניחים את החלב, הסוכר, השמרים, הקמח, החלמונים והמלח בקערת מערבל המעמד המצויד בתוסף ההנעה.
שלב במהירות נמוכה במשך 1 דקה. שנה את חיבור ההנעה לוו הבצק והנח את הבצק למשך 10 עד 15 דקות.
מוסיפים 2 אונקיות מהחמאה בטמפרטורת החדר ומערבבים במהירות נמוכה. הגבירו את המהירות לבינונית וערבבו עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה ותוכלו למשוך את הבצק בעדינות לסדין דק שאור יעבור דרכו, בערך 8 דקות.
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומגלגלים ומעצבים בידיים ליצירת כדור גדול. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם ויבש לתפיחה עד להכפלת הגודל, בערך 1 שעה.
מוציאים את הבצק מהקערה ומגלגלים לבול עץ בגודל 16 על 3 אינץ'. השתמש בסכין ספסל כדי לחתוך את הבצק למנות של 1 3/4 אונקיות, בערך 16 לחמניות. בעזרת היד הכוסית ברפיון, גלגל כל מנה על השיש עד שהם מתהדקים לכדורים קטנים. עבודה 1 בכל פעם, להשתמש מערוך לגלגל כל כדור קטן לתוך 3-אינץ מעגל או סגלגל. השתמש בצד היד שלך או בדיבל קטן כדי לבצע הזחה באמצע המעגל.
מניחים טפיחה קטנה של חמאה צוננת במרכז הכניסה, ואז מקפלים לשניים ולוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מניחים את הלחמניות, בצד העליון כלפי מטה, על תבנית הסדין המוכנה, ומרווחים ביניהם באופן שווה. ממיסים את החמאה הנותרת של 1 גרם ומברישים את צמרות הלחמניות. מכסים בניילון ומניחים בצד במקום חם ויבש לתפיחה עד להכפלת הגודל, 30 עד 40 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הניילון ואופים עד שהלחמניות מגיעות לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות צלזיוס, 8 עד 10 דקות. סובב את התבנית באמצע האפייה.
מוציאים את התבנית לרשת קירור ומצננים 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.
להרכיב לחמניות כאמור לעיל, אבל אופים כדלקמן.
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
אופים עד שהחלק החיצוני של הלחמניות פשוט מתחיל להתייצב אך לא השחימו והטמפרטורה הפנימית היא 185 מעלות, בערך 30 דקות.
מוציאים ומצננים על המחבת במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מוציאים את הלחמניות מהתבנית ומניחים על רשת קירור עד שהם בטמפרטורת החדר, 30 עד 40 דקות.
מניחים את הלחמניות בשקיות ומקפיאים עד 3 חודשים.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס להפשיר את הלחמניות במשך 60 עד 90 דקות.
ריססו תבנית עם תרסיס ללא מקל.
מניחים את הלחמניות על תבנית הסדין המוכנה ואופים עד שהלחמניות מגיעות לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות צלזיוס.
מוציאים את התבנית לרשת קירור ומצננים 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.