צוללות איטלקיות פשוטות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, פלפל, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: איטלקי צוללות, איטלקי צוללות, ו איטלקי צוללות.
הוראות
1
חותכים לחם לשניים אופקית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
מניחים שלוש פרוסות גבינה על החצי התחתון; שכבה עם חזיר ועגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חרדל מוכן, אופציונלי
3
בקערה קטנה שלבו שמן, חומץ, בזיליקום, פלפל ורוזמרין; מזלפים מעל עגבנייה. למעלה עם הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לצלות 4 ב. מהחום במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה. החלף לחם העליון.