פשטידות אגוז דובדבן מטוגנות
מטוגן דובדבן אגוז עוגות לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 240 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמון ביצה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פשטידות אגוז דובדבן מטוגנות, פאי דובדבנים מטוגנים בשמן עמוק, ו פאי דובדבנים מטוגנים בשמן עמוק.
הוראות
בתנור הולנדי או בטיגון עמוק, שפכו את השמן לעומק של 5 אינץ'.
מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס.
בסיר בינוני קר שלבו את הסוכר המגורר, סירופ התירס, החמאה המומסת והביצים. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, הווניל והמלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים פנימה את הדובדבנים. מגניב במשך 20 דקות.
על משטח מקומח קלות, גלגל 1 קרום פאי.
חותכים עיגולים מהבצק בעזרת חותך בגודל 4 אינץ'. מגלגלים מחדש וחותכים עיגולים משאריות הבצק. עורמים את עיגולי הבצק בין פיסות נייר שעווה. חזור על ההליך עם קרום העוגה הנותר.
מניחים 1 עיגול קרום פאי על משטח ישר. מברישים קלות את שולי הקרום בחלמון טרוף.
מניחים 1 כף גדושה של תערובת אגוזים במרכז העיגול. מקפלים את הבצק מעל המילוי, לוחצים על הקצוות לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר הסיבובים ותערובת האגוזים.
מטגנים את הפשטידות, בקבוצות, עד להשחמה קלה, בערך 1 דקה לכל צד.
מסננים על מגבות נייר. אבק קלות בסוכר של קונדיטורים, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג