פשטידות בטטה מיני
אם $2.15 למנה נופל בתקציב שלך, פשטידות בטטה מיני יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמן, לחסום גבינת שמנת, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פשטידות בטטה מיני, פשטידות בטטה מיני W / קצפת גבינת שמנת קינמון, ו מיני עוגות דובדבנים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את קונכיות המיני מוכנות מראש בתוך מחבת מאפין 24-ספירה משומנת.
בקערה גדולה מוסיפים את הבטטות, גבינת שמנת, ביצים, וניל, קינמון, allspice, סוכר חום ורוטב קרמל. הכה עם מערבל חשמלי יד עד בשילוב טוב. מנה 2 עד 3 כפות של תערובת העוגה לתוך כל קליפה.
אופים עד ערכות פודינג, כ -25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
מוסיפים את גבינת השמנת, השמנת, הסוכר והקינמון לקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי ידני, לנצח את תערובת גבינת שמנת עד שתגיע עקביות ציפוי.
מעבירים את התערובת לשקית מאפה חד פעמית עם טיפ כוכב. מקטרת כמות קטנה של גבינת שמנת מוקצפת על כל פאי בטטה מיני. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.