פשטידות טמל חריפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידות Tamale עשן חריף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה טחון, שעועית, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידות מיני טמל, עוגות טמל אישיות, ו עוגות טמלה מוקפאות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל תרנגול הודו במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל, תירס, ושום למחבת; מטוגנים 2 דקות. מערבבים באבקת צ 'ילי, כמון, וצ' יפוטלה; לבשל 30 שניות.
מוסיפים שעועית ועגבניות למחבת; מבשלים 1 דקה. מחלקים תערובת טורקיה שווה בין 2 (1 1/2-כוס) ramekins מצופה ספריי בישול.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
לשלב חלב ביצה לבן, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לח. הבלילה כפית באופן שווה על תערובת טורקיה.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא השחמה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.