פשטידות יד בלינץ תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים בלינץ יד. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, גבינת איכרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשטידות יד תפוח, פשטידות יד תפוח, ו פשטידות יד תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק למלבן 12-by-16-inch ולחתוך שנים עשר ריבועים 4-inch.
להעביר את הריבועים לתבנית אפייה להקפיא עד המשרד, 10 דקות. בקערה, לזרוק את התפוחים עם הסוכר, גבינת חקלאי, קינמון, מלח 1/2 כפות קמח.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מברשת את הקצוות של הריבועים עם הביצה והתל 2 כפות של מילוי התפוח על כל אחד מהם. מקפלים כדי ליצור משולשים ולחץ לאטום. להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
באמצעות מזלג, מקמט את הקצוות של המשולשים.
מברשת את צמרות עם ביצה ומפזרים סוכר.
חותכים 3 חריצים קטנים בכל לשחרר קיטור.
אופים עד זהב פריך, כ -30 דקות, הסטת המחבתות באמצע.
בואו מגניב, ולאחר מכן לשרת.