קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פשטידות פיצה.

פשטידות פיצה.
פשטידות פיצה יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך פלפל, בצק פיצה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו פשטידות פיצה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את השום, רוזמרין, ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
3
לטגן עד pancetta הוא פריך וזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
4
מוסיפים את העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
5
מוסיפים את המלח והפלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בקערה גדולה משלבים את רוטב העגבניות, העוף, הברוקולי, המוצרלה, המלח והפלפל. מערבבים לשלב. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוצרלהמוצרלה
ברוקוליברוקולי
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
8
מרדדים את הבצק פיצה וחותכים עיגולים עם סכין זיווג כי הם 1 אינץ ' רחב יותר מאשר ramekins.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
9
מניחים את עיגולי הבצק מעל הרמקים המלאים ולחצו למטה כדי לאטום, מקפידים למשוך את הבצק מעבר לקצה הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מברישים את החלק העליון של בצק הפיצה בשמן זית ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
11
חותכים חריץ קטן בחלק העליון של בצק הפיצה עם סכין זיווג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
12
אופים עד קרום הפיצה הוא זהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברוקולי לחתוך לחתיכות קטנות, בגודל ביסברוקולי לחתוך לחתיכות קטנות, בגודל ביס794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול11 קילו קישואים,עלי רוזמרין טחוניםעלי רוזמרין טחונים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה חתוכה לקוביותגבינת מוצרלה חתוכה לקוביות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta חתוך לקוביותpancetta חתוך לקוביות6(חוֹרֶף)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוף צלוי קצוץעוף צלוי קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב עגבניותרוטב עגבניות