פשטידת בשר בקר טחון
אם יש לך שעועית, ביצה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה טוב. נסו פשטידת בשר בקר טחון, פשטידת רועים, ו פשטידת רועים טחונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים בצל בשמן במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הקרקע בשר ובזיליקום, ומבשלים ומערבבים במשך 5 דקות יותר.
מערבבים את השום, שעועית ירוקה, ועגבניות, ומבשלים במשך 5 דקות.
העברת תערובת בשר למנה מוכנה.
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את פירה, ביצה, ומים.
מורחים באופן שווה על תערובת בשר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתחילים חום על גבי.
מפזרים גבינה, וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.