פשטידת דגים פריכה
פשטידת דגים פריכה דורשת כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 160 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 2022 קלוריות. אם יש לכם עלה דפנה, פילה דג בקלה עור, קרם כפול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: טאקו דגים פריכים, מקלות דגים פריכים, ו פילה דג אפוי פריך.
הוראות
מרדדים את הבצק ו קו פח 20cm טארט. צנן את המאפה במשך 30 דקות, ולאחר מכן אופים עיוור בתנור שחומם מראש על סימן גז 6 במשך 15 דקות.
הסר את הנייר ואת השעועית ולחזור לתנור במשך 5 דקות.
שים את הדגים, חלב ועלה דפנה במחבת סאוט ולהביא לרתיחה עדינה. מבשלים במשך 3 דקות, להסיר מהחום, לכסות עם מכסה ולהשאיר עד הקור.מסננים את הנוזל לתוך כד, להשליך את עלה המפרץ ולהניח בצד.פתית את הדגים לחתיכות גדולות ולשים אותם במקרה טארט עם בצל האביב וסרטנים.
שים את החלב השמורה והשמנת בסיר עם הקמח והחמאה. מערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהרוטב מתעבה ומגיע לנקודת רתיחה.אפשר להרתיח במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים את הפטרוזיליה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל ושופכים על הדגים.
מפזרים את פירורי הלחם מעל ואופים על סימן גז 6 במשך 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.