פשטידת דלעת
פשטידת דלעת היא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, אבקת סוכר, קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות. לטחון קרקרים גרהם במעבד מזון (או, אם אין לך מעבד מזון, למקם אותם בziploc גדול ולדפוק אותם עם מערוך.)
מוסיפים אבקת סוכר וחמאה מומסת ותהליך עד לשלב לחלוטין. לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של מחבת עוגה עד נחמד ומוצק.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד חם " סט."
הסר מהתנור ולאפשר לקרום להתקרר completely.In סיר בינוני, מערבבים תערובת פודינג יבש עם חצי וחצי ושמנת.
מוסיפים תבלינים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מבעבעת ועבה.
הסר מהחום ומערבבים בוויסקי, אם שימוש.
מוסיפים דלעת ומערבבים לשלב.
מניחים מכסה על סיר ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק, מניחים סיר במקרר להתקרר לחלוטין. כאשר התערובת היא מגניב, להסיר מהמקרר. בקערת ערבוב, להוסיף 1/2 כוס שמנת כבדה וסוכר חום. לנצח עד מאוד קל ורך. מקפלים בתערובת קרם דלעת עד בשילוב.
יוצקים לתוך קרום מקורר. מכסים ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מגישים עם קרקרים קרקרים מתפוררים על גבי.