פשטידת דלעת
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך ביצים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון.
הוסף את התקצור; דופק עד שהוא נעלם, כ -30 שניות.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה. מקציפים 2 כפות מי קרח והביצה בקערה, ואז מוסיפים למעבד ודופק פעם או פעמיים. (עצור לפני הבצק מתאסף לכדור.) להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות (או בין 2 חתיכות נייר קלף מקומח). להקל לתוך צלחת 9 1/2 אינץ צלחת עמוקה זכוכית צלחת. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. לנקב את התחתית בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, כ -30 דקות.
קו הקרום עם לסכל, ולאחר מכן למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקצוות הם זהובים, על 20 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
לטאטא את הדלעת, סוכר חום, ביצים, חצי וחצי, ג ' ינג ' ר, קינמון, allspice וציפורן בקערה.
יוצקים לתוך הקרום; אופים עד הקצוות נקבעים אבל את הרועד המרכזי, 1 שעה עד 1 שעה, 15 דקות. (מכסים את הקצוות של הקרום בנייר כסף אם הם חומים מהר מדי.) מגניב לגמרי על מדף.