פשטידת דלעת גן עדן אני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו פשטידת דלעת גן עדן, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב קטנה לשלב גבינת שמנת, 1/4 כוס סוכר, ותמצית וניל. הכה היטב, ולאחר מכן להוסיף 1 ביצה ומערבבים עד משולב היטב.
מורחים על החלק התחתון של קליפת העוגה ומניחים בצד.
בקערה בינונית מערבבים דלעת, חלב מאודה, 1/2 כוס סוכר, 2 ביצים, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח.
מערבבים היטב, ואז לשפוך את התערובת על שכבת גבינת שמנת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה או עד שנקבע במרכז. מגניב, לאחר מכן מברשת העליון עם סירופ מייפל.
מרכיבים
227פלפל האבנרו
חבילת גבינת שמנת, מרוכך1
ביצה, הוכה2
ביצים, מכות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 אונקיות קוקוס מגורר1אוראו ממולאים כפולים
קינמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
ג'ינג'ר קרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אגוז מוסקט טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה9אינצ ' ים
קליפת עוגה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מחית דלעת1צביטה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר לבן