קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת מוקצפת

פשטידת דלעת מוקצפת
עוגת דלעת מוקצפת דורשת כ 8 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, סוכר, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם, 2/3 כוס סוכר, וחמאה מומסת בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון במחצית הדרך את הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה קלוי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מקציפים גבינת שמנת וסוכר 1/2 כוס יחד בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד אור ורך, 2 עד 3 דקות. לנצח מחית דלעת עד incorporated לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מקפלים ציפוי מוקצף לתוך תערובת דלעת; מערבבים אגוז מוסקט ותבלינים פשטידת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
9
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום קרקר גרהם. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה. הסר בעדינות את העוגה מהמחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
דלעתדלעת
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק