פשטידת דלעת מוקצפת
עוגת דלעת מוקצפת דורשת כ 8 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, סוכר, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם, 2/3 כוס סוכר, וחמאה מומסת בקערת ערבוב.
מערבבים עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון במחצית הדרך את הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה קלוי, על 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר 1/2 כוס יחד בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד אור ורך, 2 עד 3 דקות. לנצח מחית דלעת עד incorporated לחלוטין.
מקפלים ציפוי מוקצף לתוך תערובת דלעת; מערבבים אגוז מוסקט ותבלינים פשטידת דלעת.
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום קרקר גרהם. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה. הסר בעדינות את העוגה מהמחבת springform.