תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת הודו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 12 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו פשטידת הודו, פשטידת הודו, ו פשטידת הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים, להסעיר אותו, ואז להרים ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מביאים את כל החומרים המניה לרתיחה בסיר 4-5 ליטר, קצף ברפרוף, ולאחר מכן להפחית את החום בעדינות מבשלים, מכוסה חלקית, עד מופחת על 4 כוסות, על 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מעבירים את טורקיה ללוח חיתוך כדי להתקרר. להשליך מוצקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
כאשר בשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס גס מן העצם, להשליך את העור, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
מערבבים יחד קמח, קמח תירס, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
טפטוף באופן שווה עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 2 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחץ לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 3 אינץ'. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
מחממים שמן במחבת 12 אינץ ' כבדה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל מטוגן, גזר וסלרי, ערבוב מדי פעם, עד זהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות, תפוחי אדמה, שום וחתיכות, ערבוב, עד ירקות הם פריך במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
3
הסר מן החום ומערבבים בטורקיה, אפונה, טימין.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
העברת מילוי זכוכית 3-31/2 ליטר או צלחת אפייה קרמית.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
לחמם מלאי בסיר 2-3 ליטר על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מעבירים כ-1/2 כוס חמה לקערה קטנה ומקציפים בקמח, מלח ופלפל עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לטאטא תערובת קמח לתוך המניה הנותרים להרתיח עד מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים רוטב מעל מילוי בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מרדדים את הבצק לתוך סגלגל בערך 10 על ידי 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות, ואז מניחים מעל מילוי וקוצצים עודפי בצק לשטוף עם קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)