פשטידת הודו דורשת בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1592 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דלעת סקווש, טורקיה עור, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה אדיר. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את הקרום, משטח אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
3
חותכים 1 גיליון של בצק עלים קפוא לרצועות 1 אינץ', 8 אינץ ' ארוך. על גיליון עוגיות גדול, לארוג רצועות לסריג גדול מספיק כדי לכסות כל פאי סיר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מערבבים ביצה וחלב יחד ומברשים על כל ריבוע סריג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
5
אופים במשך 5 דקות. הבצק יעלה ויהפוך חום זהוב בהיר. להפריש עד מוכן להרכיב פשטידות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)