פשטידת הודו דורשת 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 127 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחי אדמה, אורגנו, מרק עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את קרום העוגה התחתון ומניחים במחבת העוגה 10 אינץ ' ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים. מערבבים בbouillon ומים. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי