פשטידת הודו
פשטידת הודו דורשת 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 127 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחי אדמה, אורגנו, מרק עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מרדדים את קרום העוגה התחתון ומניחים במחבת העוגה 10 אינץ ' ומניחים בצד.
מניחים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים. מערבבים בbouillon ומים. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק.
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה. מערבבים את טורקיה וקמח.
מוסיפים את החלב ומחממים דרכו. מערבבים את תערובת טורקיה לתוך תערובת הירקות, ומבשלים עד מעובה.
יוצקים תערובת לתוך קליפת העוגה הבלתי מוסוות.
מרדדים את הקרום העליון, ומניחים על גבי מילוי. קצוות חליל, ולעשות 4 חריצים בקרום העליון כדי לשחרר קיטור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.