פשטידת חבושים עלומה בדבש
עוגת חבושים עלומה דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 270 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו חבושים עלומים, קראמבל חבושים עלומים, ו חבושים עלומים ועוגת פירות אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חבוש פרוס, דבש, מים, וקורט של מלח במחבת (אתה צריך בערך תשע כוסות של פירות פרוסים). כסה את המחבת והבא אותו לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד. מבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך, על 8 דקות, ערבוב בזהירות פעם או פעמיים כדי למנוע שבירת הפרי.
שים מסננת על סיר ושופכים את חבוש מבושל לתוך מסננת, שומר על נוזל הבישול. שים את חבוש בצד כדי להתקרר.
מרדדים את הבצק ו קו צלחת עוגה 9 אינץ'. מקררים את הבצק בזמן שאתה מכין את המילוי.
מערבבים את הסוכר הלבן, קינמון, 1/2 כפית מלח, וקמח בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הסוכר והחמאה לנוזל בישול חבושים שמורים ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 1 עד 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לרוטב להתקרר.
מניחים תבנית על המדף הנמוך ביותר של התנור. מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
יוצקים את חבושים מקורר לתוך מחבת מרופדת מאפה לכסות עם הרוטב.
הוסף את הקרום העליון, crimping את הקצה כדי לאטום.
פתחי אוורור לחתוך או לדקור את הקרום עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
שים את העוגה על מחבת גיליון שחומם מראש ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
אופים עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב, על 25 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים עד המיצים מבעבעים ואת הקרום הוא חום, כ 45 דקות יותר. מגניב על מדף לפחות שעתיים לפני ההגשה.