פשטידת סטייק.
פשטידת סטייק היא ... חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 74 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, בצק עלים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו תותים ופאי שמנת.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד להשחמה מבחוץ.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים את תערובת רוטב פטריות ו 1 כוס מים. מתבלים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. הפעל חום נמוך, ומבשל במשך 20 עד 30 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מעבירים את תערובת הבשר לתבשיל תבשיל.
מרדדים את בצק עלים כדי לכסות את החלק העליון של צלחת התבשיל. לחץ על הקצוות על שפת המנה כדי לאטום.
לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף מים בכוס קטנה באמצעות מזלג.
מברשת על החלק העליון של המאפה.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהמאפה נפוח וזהוב חום.