פשטידת ספגטי מלאה בבשר וגבינה
פשטידת ספגטי מלאה בבשר וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 978 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטרוזיליה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: ההמבורגר בשר חזיר ממולא בגבינה האולטימטיבי, בשר וגבינה כחולה ספגטי אפוי, ו ספגטי סקווש בקר וסירות גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בגודל בינוני, לשלב ספגטי, ביצה לבן וגבינת פרמזן.
מניחים תערובת לתוך קליפה פאי 9 אינץ'.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל בשר עד השחמה.
מוסיפים רוטב פסטה, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. תניח בצד.
בקערה בגודל בינוני לשלב חלמון ביצה, ריקוטה, פטרוזיליה ו 1/2 כוס מוצרלה.
מורחים תערובת גבינה על תערובת ספגטי במעטפת עוגה, מורחים רוטב בשר על תערובת גבינה ומעל עם הנותרים 1/2 כוס מוצרלה.
מכסים את העוגה בנייר כסף ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 35 דקות, הסרת רדיד במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.