פשטידת עוף וברוקולי
המתכון עוף Herbed וקיש ברוקולי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ברוקולי, ממרח גבינת שמנת שום ועשב קצפת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פשטידת עוף וברוקולי, קיש עוף וברוקולי, ו קיש עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, למקם את קרום העוגה כפי שהורה על תיבת עבור עוגה אחת קרום מלא.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מפזרים עוף וברוקולי בקרום אפוי חלקית.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חצי וחצי ומלח עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
טיפה גבינת שמנת על ידי כפית תמיסה לתוך קיש. מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300F.
אופים 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר רדיד; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.