פשטידת עוף סופלאקי
המתכון עוף Souvlaki סיר פאי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חזה עוף, מלח, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תנור חום כדי 204°. ב 12 אינץ מחבת nonstick, חום 1 כף שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד במרכז.
באותו מחבת, חום נשאר 1 כף שמן.
מוסיפים בצל וקישואים; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא פריך במכרז. להחזיר עוף למחבת (להשליך מיצי עוף). מערבבים שום, אבקת צ ' ילי, אורגנו ומלח. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים עגבניות; מבשלים עד מחומם היטב.
בקערה קטנה, היכו יוגורט וקמח עם חוט להקציף עד מעורבב; מערבבים לתוך תערובת עוף. כף לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' ungreased.
פרוס עוגת קרום מעל תערובת עוף חמה. מקפלים קרום עודף מתחת ולחץ כדי ליצור קצה קרום עבה; חליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום.
מניחים צלחת עוגה על גיליון עוגיות עם צדדים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב (רוטב עשוי בועה מעט מעל הקרום).
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.