פשטידת עוף ספרדית
פשטידת עוף ספרדית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות עגבניות, פפריקה, שמן זית, ובצל. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), עוף ספרדי, ו עוף ספרדי.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 15-20 דקות עד במכרז.
לנקז, לחזור למחבת, ואז מחית עם כמה תיבול ו 2 כפית של פפריקה.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה, ואז לטגן את הבצל ושום במשך כמה דקות עד שהתרכך. מערבבים את שאר הפפריקה במשך 1 דקות, מוסיפים את העגבניות, ולאחר מכן, מביאים לרתיחה. עצה לתוך צלחת גדולה avenproof, ואז מערבבים את העוף, פלפלים, זיתים וכמה תיבול.
כף מעל המחית, ואז אופים במשך 15 דקות עד המחית הוא זהב על גבי הרוטב מבעבע.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Matchbook Tempranillo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo 2013 נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים Ribera del Duero ו Tinta de Toro גדל באחוזה שלנו לתרום את הטעמים הזנים המוכרים, בעוד Rioja מסורתי מיזוג ענבים Graciano מוסיף טאנין ומבנה. ארומטיים מובהקים של פטל בשלים שזיף עשיר להוביל טעמים מפתים של כדור הארץ, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, אדום מפתה זה יש גימור בהיר המבקש לגימה נוספת של יין זה מובנה דק. זוג זה Dunnigan הילס Tempranillo עם צלחת פאייה מסורתית חדורים זעפרן, מולים, שרימפס ו chorizo.