פשטידת רועים טבעונית
מתכון פשטידת רועים טבעונית יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. במנה עיקרית זו יש 622 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי גבינת סויה, אפונה, עגבנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 842 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים טבעונית, ו פשטידת רועים טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפוך את החום בינוני נמוך, ומרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז, על 25 דקות; לנקז.
מערבבים את המיונז הטבעוני, חלב סויה, שמן זית, גבינת שמנת טבעונית, ומלח לתוך תפוחי האדמה, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה ורכה. תניח את תפוחי האדמה בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ולרסס צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל, גזר, סלרי, אפונה קפואה, ועגבניות עד שהתרככו, כ -10 דקות. מערבבים את התיבול האיטלקי, שום ופלפל.
להפחית את החום בינוני נמוך, להתפורר בשר בקר הקרקע צמחוני להחליף למחבת עם הירקות. לבשל ומערבבים, לשבור את תחליף הבשר, עד התערובת חמה, על 5 דקות.
מורחים את תערובת תחליף הבשר הצמחוני לתחתית צלחת האפייה, ומעל עם פירה, להחליק אותם לתוך שכבה אפילו.
מפזרים את תפוחי האדמה עם גבינת סויה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה מעט השחמה ואת התבשיל חם, על 20 דקות.