פשטידת רועים לברביקיו
עוגת הרועה דד מנגל המתכון יכולה לספק את התשוקה הסקוטית שלך בכ 5 שעות ו -25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 439 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שטוח, אפונה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מוסיפים למעבד מזון את רוטב המנגל, השום, הבצל והעגבניות הקוביות של נילי ומערבבים לתערובת אחידה.
מפזרים את החזה משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השמן וברגע שהוא חם, מוסיפים את החזה והשחים, 5 דקות לכל צד.
יוצקים את הבירה לתנור ההולנדי, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית התבנית. מערבבים פנימה את מרק העוף ותערובת העגבניות המחית.
מוסיפים את החזה חזרה לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים במכסה ומעבירים לתנור עד שהחזה רך להפליא והבשר מתחיל להתפרק, כ -3 שעות. קרסו את הבשר בסיר בעזרת מלקחיים והניחו את התערובת לכלי תבשיל של 2 ליטר.
מוסיפים את האפונה בשכבה על גבי החזה.
בינתיים מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים מומלחים קרים. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מסננים במסננת ואז מועכים בקערה גדולה. מערבבים חלב וחמאה, ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים את תפוחי האדמה באופן שווה על גבי שכבת הבשר והאפונה. השתמש בכף כדי ליצור מרקם כלשהו על שכבת הפירה.
אופים עד להזהבה וחום, 30 עד 35 דקות.
בסיר בינוני שלבו את הקטשופ, 1 כוס מים, חומץ, סוכר חום, סוכר מגורען, חרדל, אבקת בצל, פלפל, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב תדיר, 1 שעה 15 דקות.