פשטידת שוקולד של פרג
פשטידת השוקולד של פופי דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1202 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, חלבונים ביצה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בוא הנה פודינג פאי שוקולד ג'ינג'ר, Puddin', ו קונוסים פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2 סיר ליטר, לנפות ומערבבים יחד קמח, קקאו, 2/3 כוס סוכר ומלח.
להקציף בחלב. מעל חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, לבשל עד שהוא מגיע עובי פודינג.
מהר מאוד להכות חלמונים ביצה, 1 כפית וניל וחמאה; להכות בזריזות עד מעורב לחלוטין וחלק. מגניב במחבת.
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה, מקורר. למעלה עם מרנג.
מקצפת: מקציפים צוננים וקערה. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
עם מיקסר חשמלי על גבוה, להכות 3 חלבונים ביצה 1 כפית תמצית וניל עד פסגות נוקשות. בעוד עדיין להכות חלבונים ביצה, להוסיף 10 כפות סוכר, כף אחת בכל פעם.
מורחים מרנג על עוגה, ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 12 דקות או עד מרנג הופך חום בהיר.
מקום ברמה, אזור ללא טיוטה לפחות 30 דקות כדי להתקרר לפני ההגשה.