פשטידת תפוחי אדמה טעונה
פשטידת תפוחי אדמה טעונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכי לחנות וקחי קרם, תערובת מקורית, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: חטיפים סופרבול: נאצ'וס צ' יפס אפוי טעון, מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, ו תפוח אדמה טעון.
הוראות
תנור חום ל 177°. ריסוס 9 1/2 אינץ זכוכית צלחת צלחת צלחת עמוקה עם ספריי בישול.
מניחים תערובת ביסקוויק בקערה בינונית.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות לערבב בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר.
מוסיפים מים רותחים; מערבבים במרץ עד צורות הבצק הרכות. באמצעות אצבעות טבולות בתערובת ביסקוויק, לחץ על הבצק בצד התחתון ומעלה של צלחת העוגה, ויצרו קצה על שפת הצלחת.
מפזרים בשר חזיר, תפוחי אדמה, גבינה ו 3 כפות בצל בקרום. בקערה בינונית, לנצח ביצים, חצי וחצי ופלפל עד מעורבב.
אופים 1 שעה 5 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה. למעלה עם בייקון, שמנת חמוצה ובצל נוסף.