פתח פנים פתוח
אם יש לכם עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פתח פנים ניו יורק הרצועה, חביתה עם פנים פתוחות, ו רובנס עם פנים פתוחות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הקציפו את המיונז, מיץ הלימון והגרידה בקערה קטנה לתערובת. מניחים את תערובת המיונז בצד.
צולים את הלחם על גריל פניני או מחבת עד להזהבה.
מורחים את תערובת המיונז על כל פרוסת טוסט. מסדרים את הפרושוטו מעל הטוסטים, מחלקים באופן שווה. למעלה עם ארוגולה, ולאחר מכן את העגבניות.
מזלפים את השמן על הכריכים ואז מפזרים מלח ופלפל.
חותכים את הכריכים ל -3 חלקים שווים ומגישים.