קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פתח פנים פתוח

פתח פנים פתוח
אם יש לכם עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פתח פנים ניו יורק הרצועה, חביתה עם פנים פתוחות, ו רובנס עם פנים פתוחות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הקציפו את המיונז, מיץ הלימון והגרידה בקערה קטנה לתערובת. מניחים את תערובת המיונז בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צולים את הלחם על גריל פניני או מחבת עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים את תערובת המיונז על כל פרוסת טוסט. מסדרים את הפרושוטו מעל הטוסטים, מחלקים באופן שווה. למעלה עם ארוגולה, ולאחר מכן את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרושוטופרושוטו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מזלפים את השמן על הכריכים ואז מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
חותכים את הכריכים ל -3 חלקים שווים ומגישים.