פתיתי שלג דובדבן עדינים
פתיתי שלג קרים עדינים עשויים להיות הציפוי שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 402 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך נרות להתחדד, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: פתיתי שלג זנגביל עם ציפוי שמתקשה, פודינג לחם עדין, ו מאפה פריך קצר עדין.
הוראות
מקציפים אבקת סוכר, אבקת מרנג ומים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד הסוכר הוא רטוב. היכו במהירות גבוהה 5 עד 7 דקות או עד פסגות מבריק מאוד נוקשה טופס.
מניחים זיגוג בשקית קישוט עם טיפ # 10. או לשים זיגוג בשקית פלסטיק חזקה; לחתוך קצה מפינה אחת של תיק. שמור מגבת נייר לח על קצה כאשר לא בשימוש כדי למנוע התקשות הדובדבן.
מברשת קלה פתית שלג שלם עם מים; מיד מפזרים נצנצים (להשתמש רק נצנצים אכילים או סוכר אם פתיתי שלג הם להיאכל).
תן יבש; להסיר מנייר שעווה. כדי לתלות כמו קישוטים, לצרף חוט ניילון לקצה אחד.