צ'יפס פלנטיין מתובל חריף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין צ'יפס פלנטיין מתובל מתובל בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 266 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, שמן קנולן, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . עם ציון של 31% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'יפס פלנטיין בחמאה ואבוקדו מתובל , צ'יפס פלנטיין וצ'יפס פלנטיין .
הוראות
מניחים את הפלנטיינים בקערה עם מים קרים כדי להשרות במשך 30 עד 40 דקות (זה יעזור לקלף אותם).
מערבבים את המלח, השום, הסוכר, אבקת הצ'ילי, הכמון, הפפריקה, הטימין, הפלפל, הפלפל האנגלי, הקינמון והציפורן במחבת יבשה וצולים קלות עד שהם ארומטיים, 1 עד 2 דקות. לְהַפְרִישׁ.
מחממים מראש סיר גדול של שמן קנולה ל-350 מעלות F.
מקלפים את הפלנטיינים ובעזרת מנדולינה פורסים דק לאורכם. עובדים בקבוצות, מטגנים בשמן החם את פרוסות הפלנטיין בשמן עמוק עד להזהבה ופריכה, 2 עד 3 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
לאחר שכל פרוסות הפלנטיין מטוגנים, זורקים אותן לתערובת התבלינים הקלויה ומגישים.