צ'אק ותפוחי אדמה אופים
צ'אק ותפוחי אדמה אופים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. . אם יש לכם צלי צ'אק בקר, תפוחי אדמה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ברביקיו צ'אק צלי, ו צ'אק סטיישן ביף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים צ 'אק צלי בתבנית אפייה 9x13 אינץ' עם צדדים גבוהים. צלי במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. כפית את כל שומן שהצטבר.
מערבבים את 2 פחיות מרק פטריות ואת עירית בקערה גדולה.
הסר צלי מהתנור, ולפזר את תפוחי האדמה, גזר, ופטריות סביב הצלי.
יוצקים את תערובת המרק על הבשר והירקות. מכסים בנייר אלומיניום.
להחזיר את תבנית האפייה לתנור כדי לצלות במשך 2 שעות נוספות. לחשוף, ומפזרים עם גבינת צ ' דר מגוררת. חזור לתנור עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.