קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

צ'אר ארקטי קלוי עם פפרונטה וסירופ בלסמי

צ'אר ארקטי קלוי עם פפרונטה וסירופ בלסמי
צ'אר ארקטי קלוי עם פפרונטן וסירופ בלסמי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 486 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים, פילה ארקטי, סוכר, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו סלמון צלוי עם פפרונטן וסירופ בלסמי, פאן קלוי ארקטיק Char עם כתום ורוזמרין Beurre Blanc, ו כריכה ארקטית צלויה באיטיות עם ציפוי זרעי חרדל לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב ראשון 3 מרכיבים ו 1/2 כפית מלח כשר במעבד מזון; דופק עד פטרוזיליה קצוצה דק. עם ריצת מעבד, בהדרגה להוסיף שמן דרך מצנח מזון בזרם איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים שמן עשב דרך מסננת בסדר, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חום 3 כפות שמן צמחי וזרע שומר במחבת גדולה, עמוקה או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פלפל, בצל, 3/4 כפית מלח כשר, ו 1/2 כפית פלפל שחור. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות (הפחתת חום במידת הצורך) או עד ירקות הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מביאים חומץ בלסמי וסוכר לרתיחה בסיר קטן. מרתיחים בעדינות 2 עד 3 דקות או עד סירופ מופחת 3 כפות. (שימו לב היטב ברגע האחרון כשהסירופ נוצר במהירות.)
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מניחים פילה על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מפזרים 1/4 כפית מלח כשר 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8
טפטוף 2 כפות שמן עשב באופן שווה על פילה. צלי במרכז התנור 8 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג. כף peperonata (ירקות) על 4 צלחות. למעלה עם פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
טפטוף שנותר שמן עשב ו 1/2 עד 1 כפית סירופ בלסמי על ירקות ודגים על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'