צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פפריקה הונגרית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, חזה עגל ממולא צלוי, ו מצות-חזה ממולא של עגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בואו להשרות במשך 30 דקות.
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות למשטח עבודה. מילואים השריית נוזל. קוצצים פטריות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מבשלים את chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
ניקוז; לסחוט נוזל.
8
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף כרישה, בצל, שום, וקמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
10
מוסיפים פטריות קרים קצוצות, מרווה, וחצי פורצ ' יני קצוץ. מבשלים, חשופים ומערבבים מדי פעם, עד קרים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
1/2 ענף רוזמרין
11
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים תערובת פטריות עם כל נוזל מחבת ו chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ומילוי צינה, נשאר פורצ ' יני, ושריית נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב כדי להרטיב את הלחם, מוסיפים כמה פורצ ' יני שמורות השריית נוזל כדי להרטיב במידת הצורך (להשאיר כל משקעים מאחורי).
מוסיפים יין, מרק בשר, וכל פורצ ' יני שנותר ספוג נוזל. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, צולים ומסתובבים עגל בכל שעה, עד רך מאוד, 2 1/2-3 שעות, בהתאם לעובי עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
העברת חזה עגל ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
בינתיים, כפית שומן מפני השטח של רוטב. מסננים רוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
להעביר ירקות לבלנדר; טהור עד חלקה, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים 2 כוסות ירקות מטוהרים לרוטב במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 4 כוסות, 8-10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד 3 כוסות בשר עגל ושמרו את שאר 1 כוס רוטב לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
חותכים עגל לתוך 3/4 " -1 " - פרוסות עבות ומגישים עם רוטב.