קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה

צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה
מתכון Chard שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ ' הירקות המפוארים של איטליה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 885 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי תרד, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, Crostini With Fontinan and Tomato Marmalade From ' The Glorious Yestraits Of Italy, ו דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את עלי הצ ' ארד הקרועים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מניחים את העלים, עם המים עדיין נצמדים אליהם, לסיר גדול, לכסות, ולהגדיר את המחבת על אש בינונית. מבשלים את chard, זורק אותו מעת לעת, במשך 12 עד 15 דקות, עד מכרז ורוב המים התאדה. כבה את החום, באמצעות מלקחיים, להעביר את chard למסננת ולתת לו להתקרר. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יש לשטוף את עלי התרד במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מניחים את העלים, עם המים עדיין נצמדים אליהם, לתוך הסיר, לכסות, ולהגדיר את המחבת על אש בינונית. מבשלים את התרד, זורק אותו מעת לעת עם מלקחיים, במשך 5 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום ולהעביר למסננת עם chard להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
כאשר הירוקים קרים מספיק כדי להתמודד, לסחוט כמה שיותר מים עודפים מהם ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מעבירים אותם ללוח חיתוך וקוצצים דק. אתה צריך בסופו של דבר עם כ 1 כוס ארוזה של ירקות קצוצים טריים במשקל בין 7 ו 8 אונקיות (200 ו 225 גרם).
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים את הירוקים בקערה גדולה ומוסיפים את הריקוטה, 1/2 מלח כפית, טחינה נדיבה של פלפל, אגוז מוסקט, פרמזן, וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ירוקירוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מערבבים יחד בעדינות אבל ביסודיות.
10
מפזרים את הקמח, בעדינות לקפל אותו לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
יוצקים קצת קמח לתוך קערה רדודה קטנה. הכינו תבנית אפייה גדולה עטופה בנייר שעווה או מצופה בקמח. עם הידיים שלך, לצבוט את חתיכת תערובת הירוקים, ליצור אותו לכדור בערך בגודל של ערמון, לגלגל אותו בקמח, ולהגדיר אותו על תבנית האפייה. המשך ליצור את nudi עד שהשתמשת בכל תערובת הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ירוקירוק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה ב 8 עד 10 נודי. בתוך 1 או 2 דקות, הם יתחילו לצוף אל פני השטח. המשך לבשל את הנודי לעוד 5 עד 6 דקות, עד שהם צפו על פני השטח והם נפוחים. עם רחפן גדול, להסיר את הנודי ולהעביר אותם לקערת מנה מחוממת. כפית על 1 כוס רוטב עגבניות על הנודי ומערבבים בעדינות רבה. המשך לבשל את הנודי עד שבישלת את כולם. כאשר כולם נוספו לקערת ההגשה, כפית רוטב נוסף מעל ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מגישים באופן מיידי.
14
כדי להפוך את רוטב העגבניות: לחמם את השום בשמן הזית בסיר גדול על חום בינוני. השתמש בכפית עץ כדי ללחוץ על השום כדי לשחרר את טעמו. לבשל במשך כ 2 דקות, או עד השום מתחיל לרחוש. אל תתנו לו חום. בזהירות לשפוך את העגבניות ואת המיץ שלהם (השמן יהיה להתיז) ומערבבים מעיל עם השמן. מתבלים עם 1 כפית מלח ומעלים את החום לגובה בינוני. להביא את הרוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בעדינות, ערבוב מעת לעת, במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהרוטב התעבה התעבה והשמן מצטבר על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום. טייט ולהוסיף יותר מלח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום