צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה
מתכון Chard שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ ' הירקות המפוארים של איטליה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 885 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי תרד, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, Crostini With Fontinan and Tomato Marmalade From ' The Glorious Yestraits Of Italy, ו דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את עלי הצ ' ארד הקרועים במים קרים.
מניחים את העלים, עם המים עדיין נצמדים אליהם, לסיר גדול, לכסות, ולהגדיר את המחבת על אש בינונית. מבשלים את chard, זורק אותו מעת לעת, במשך 12 עד 15 דקות, עד מכרז ורוב המים התאדה. כבה את החום, באמצעות מלקחיים, להעביר את chard למסננת ולתת לו להתקרר. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר אותו לתנור.
יש לשטוף את עלי התרד במים קרים.
מניחים את העלים, עם המים עדיין נצמדים אליהם, לתוך הסיר, לכסות, ולהגדיר את המחבת על אש בינונית. מבשלים את התרד, זורק אותו מעת לעת עם מלקחיים, במשך 5 דקות, עד מכרז.
הסר מהחום ולהעביר למסננת עם chard להתקרר.
כאשר הירוקים קרים מספיק כדי להתמודד, לסחוט כמה שיותר מים עודפים מהם ככל שתוכל.
מעבירים אותם ללוח חיתוך וקוצצים דק. אתה צריך בסופו של דבר עם כ 1 כוס ארוזה של ירקות קצוצים טריים במשקל בין 7 ו 8 אונקיות (200 ו 225 גרם).
מניחים את הירוקים בקערה גדולה ומוסיפים את הריקוטה, 1/2 מלח כפית, טחינה נדיבה של פלפל, אגוז מוסקט, פרמזן, וחלמונים ביצה.
מערבבים יחד בעדינות אבל ביסודיות.
מפזרים את הקמח, בעדינות לקפל אותו לתוך התערובת.
יוצקים קצת קמח לתוך קערה רדודה קטנה. הכינו תבנית אפייה גדולה עטופה בנייר שעווה או מצופה בקמח. עם הידיים שלך, לצבוט את חתיכת תערובת הירוקים, ליצור אותו לכדור בערך בגודל של ערמון, לגלגל אותו בקמח, ולהגדיר אותו על תבנית האפייה. המשך ליצור את nudi עד שהשתמשת בכל תערובת הירוקים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה ב 8 עד 10 נודי. בתוך 1 או 2 דקות, הם יתחילו לצוף אל פני השטח. המשך לבשל את הנודי לעוד 5 עד 6 דקות, עד שהם צפו על פני השטח והם נפוחים. עם רחפן גדול, להסיר את הנודי ולהעביר אותם לקערת מנה מחוממת. כפית על 1 כוס רוטב עגבניות על הנודי ומערבבים בעדינות רבה. המשך לבשל את הנודי עד שבישלת את כולם. כאשר כולם נוספו לקערת ההגשה, כפית רוטב נוסף מעל ומפזרים פרמזן.
כדי להפוך את רוטב העגבניות: לחמם את השום בשמן הזית בסיר גדול על חום בינוני. השתמש בכפית עץ כדי ללחוץ על השום כדי לשחרר את טעמו. לבשל במשך כ 2 דקות, או עד השום מתחיל לרחוש. אל תתנו לו חום. בזהירות לשפוך את העגבניות ואת המיץ שלהם (השמן יהיה להתיז) ומערבבים מעיל עם השמן. מתבלים עם 1 כפית מלח ומעלים את החום לגובה בינוני. להביא את הרוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בעדינות, ערבוב מעת לעת, במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהרוטב התעבה התעבה והשמן מצטבר על פני השטח.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום. טייט ולהוסיף יותר מלח אם אתה רוצה.