קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה

צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה
מתכון Chard שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ ' הירקות המפוארים של איטליה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 885 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי תרד, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, Crostini With Fontinan and Tomato Marmalade From ' The Glorious Yestraits Of Italy, ו דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את עלי הצ ' ארד הקרועים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את העלים, עם המים עדיין נצמדים אליהם, לסיר גדול, לכסות, ולהגדיר את המחבת על אש בינונית. מבשלים את chard, זורק אותו מעת לעת, במשך 12 עד 15 דקות, עד מכרז ורוב המים התאדה. כבה את החום, באמצעות מלקחיים, להעביר את chard למסננת ולתת לו להתקרר. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יש לשטוף את עלי התרד במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מניחים את העלים, עם המים עדיין נצמדים אליהם, לתוך הסיר, לכסות, ולהגדיר את המחבת על אש בינונית. מבשלים את התרד, זורק אותו מעת לעת עם מלקחיים, במשך 5 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום ולהעביר למסננת עם chard להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
כאשר הירוקים קרים מספיק כדי להתמודד, לסחוט כמה שיותר מים עודפים מהם ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מעבירים אותם ללוח חיתוך וקוצצים דק. אתה צריך בסופו של דבר עם כ 1 כוס ארוזה של ירקות קצוצים טריים במשקל בין 7 ו 8 אונקיות (200 ו 225 גרם).
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים את הירוקים בקערה גדולה ומוסיפים את הריקוטה, 1/2 מלח כפית, טחינה נדיבה של פלפל, אגוז מוסקט, פרמזן, וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ירוקירוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מערבבים יחד בעדינות אבל ביסודיות.
10
מפזרים את הקמח, בעדינות לקפל אותו לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
11
יוצקים קצת קמח לתוך קערה רדודה קטנה. הכינו תבנית אפייה גדולה עטופה בנייר שעווה או מצופה בקמח. עם הידיים שלך, לצבוט את חתיכת תערובת הירוקים, ליצור אותו לכדור בערך בגודל של ערמון, לגלגל אותו בקמח, ולהגדיר אותו על תבנית האפייה. המשך ליצור את nudi עד שהשתמשת בכל תערובת הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ירוקירוק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה ב 8 עד 10 נודי. בתוך 1 או 2 דקות, הם יתחילו לצוף אל פני השטח. המשך לבשל את הנודי לעוד 5 עד 6 דקות, עד שהם צפו על פני השטח והם נפוחים. עם רחפן גדול, להסיר את הנודי ולהעביר אותם לקערת מנה מחוממת. כפית על 1 כוס רוטב עגבניות על הנודי ומערבבים בעדינות רבה. המשך לבשל את הנודי עד שבישלת את כולם. כאשר כולם נוספו לקערת ההגשה, כפית רוטב נוסף מעל ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מגישים באופן מיידי.
14
כדי להפוך את רוטב העגבניות: לחמם את השום בשמן הזית בסיר גדול על חום בינוני. השתמש בכפית עץ כדי ללחוץ על השום כדי לשחרר את טעמו. לבשל במשך כ 2 דקות, או עד השום מתחיל לרחוש. אל תתנו לו חום. בזהירות לשפוך את העגבניות ואת המיץ שלהם (השמן יהיה להתיז) ומערבבים מעיל עם השמן. מתבלים עם 1 כפית מלח ומעלים את החום לגובה בינוני. להביא את הרוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בעדינות, ערבוב מעת לעת, במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהרוטב התעבה התעבה והשמן מצטבר על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
15
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום. טייט ולהוסיף יותר מלח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות