קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד

צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד
צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. וזה די גרוע. נסו צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד, צ'ורוס עם סוכר מתובל ורוטב שוקולד טבילה, ו נשיכות צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר והקינמון לצ 'ורוס בצלחת רחבה, רדודה; זה עבור ציפוי הצ' ורוס מבושל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
שים את הקמח לתוך קערה ומערבבים את אבקת האפייה, ואז להכות את שמן הזית ו 1 כוס מים רותחים טרי. המשך לערבב עד שיש לך בצק דביק חם, ולתת לנוח במשך כ 10 דקות או כל עוד זה לוקח שמן התירס להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמן בסיר קטן; זה צריך לבוא כשליש הדרך במעלה הצדדים של המחבת. כשאתה חושב שזה חם מספיק, לזרוק קוביית לחם ולראות אם זה רוחש וחום. אם זה חום בכ -30 שניות, זה חם מספיק; או אם אתה משתמש מטגן שמן עמוק חשמלי לווסת את הטמפרטורה, זה צריך להיות ב 325 מעלות F. לפקוח עין על מחבת השמן החם שלך בכל העת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים התנור ל 175 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
כאשר אתה מוכן, לטעון שקית צנרת עם זרבובית בצורת כוכב גדול (8 מ " מ) ולמלא אותו עם בצק churro. לסחוט אורכים קצרים, כ 1 1/2 עד 2 אינץ', של בצק לתוך השמן החם, חיתוך אותם עם זוג מספריים כמו שאתה הולך. מבשלים על 3 או 4 בכל פעם. ברגע שהם הופכים חום זהוב עשיר, דגים אותם עם כפית מחוררת או מלקחיים על מגבת מטבח מרופדת תבנית אפייה. כדי לשמור על הצ ' ורוס חם בזמן שאתה מטגן את הבצק הנותר. כתמים אותם עם מגבות נייר ולהעביר אותם גיליון אפייה מרופדת קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מספריים מטבחמספריים מטבח
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
שים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור על הצ ' ורוס חם. גם אם אתה נותן להם לשבת מחוץ לתנור, הם צריכים 5 עד 10 דקות כדי לנוח לפני שאתה אוכל אותם, כדי לאפשר להם להגדיר בפנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
רוטב שוקולד: ממיסים את כל מרכיבי רוטב השוקולד בסיר כבד המבוסס על אש נמוכה. לאחר שילוב והשוקולד נמס, להסיר את המחבת מהחום ולהניח אותו בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לזרוק את הצ ' ורוס חם לתוך תערובת סוכר וקינמון ולנער אותם על מנת לקבל כיסוי טוב, ממש לפני ההגשה. מסדרים את הצ ' ורוס על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
יוצקים את רוטב השוקולד לתוך סירים בודדים להגשה (כדי למנוע דילמת טבילה כפולה) ו dip ' n ' dunk משם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון