צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד
צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. וזה די גרוע. נסו צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד, צ'ורוס עם סוכר מתובל ורוטב שוקולד טבילה, ו נשיכות צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר והקינמון לצ 'ורוס בצלחת רחבה, רדודה; זה עבור ציפוי הצ' ורוס מבושל.
שים את הקמח לתוך קערה ומערבבים את אבקת האפייה, ואז להכות את שמן הזית ו 1 כוס מים רותחים טרי. המשך לערבב עד שיש לך בצק דביק חם, ולתת לנוח במשך כ 10 דקות או כל עוד זה לוקח שמן התירס להתחמם.
מחממים את השמן בסיר קטן; זה צריך לבוא כשליש הדרך במעלה הצדדים של המחבת. כשאתה חושב שזה חם מספיק, לזרוק קוביית לחם ולראות אם זה רוחש וחום. אם זה חום בכ -30 שניות, זה חם מספיק; או אם אתה משתמש מטגן שמן עמוק חשמלי לווסת את הטמפרטורה, זה צריך להיות ב 325 מעלות F. לפקוח עין על מחבת השמן החם שלך בכל העת.
מחממים התנור ל 175 מעלות F.
כאשר אתה מוכן, לטעון שקית צנרת עם זרבובית בצורת כוכב גדול (8 מ " מ) ולמלא אותו עם בצק churro. לסחוט אורכים קצרים, כ 1 1/2 עד 2 אינץ', של בצק לתוך השמן החם, חיתוך אותם עם זוג מספריים כמו שאתה הולך. מבשלים על 3 או 4 בכל פעם. ברגע שהם הופכים חום זהוב עשיר, דגים אותם עם כפית מחוררת או מלקחיים על מגבת מטבח מרופדת תבנית אפייה. כדי לשמור על הצ ' ורוס חם בזמן שאתה מטגן את הבצק הנותר. כתמים אותם עם מגבות נייר ולהעביר אותם גיליון אפייה מרופדת קלף.
שים את תבנית האפייה בתנור כדי לשמור על הצ ' ורוס חם. גם אם אתה נותן להם לשבת מחוץ לתנור, הם צריכים 5 עד 10 דקות כדי לנוח לפני שאתה אוכל אותם, כדי לאפשר להם להגדיר בפנים.
רוטב שוקולד: ממיסים את כל מרכיבי רוטב השוקולד בסיר כבד המבוסס על אש נמוכה. לאחר שילוב והשוקולד נמס, להסיר את המחבת מהחום ולהניח אותו בצד במקום חם.
לזרוק את הצ ' ורוס חם לתוך תערובת סוכר וקינמון ולנער אותם על מנת לקבל כיסוי טוב, ממש לפני ההגשה. מסדרים את הצ ' ורוס על מגש הגשה ומגישים.
יוצקים את רוטב השוקולד לתוך סירים בודדים להגשה (כדי למנוע דילמת טבילה כפולה) ו dip ' n ' dunk משם.