צ'וריסו ושרימפס עם פסטה קלויה
אם יש לכם שמן זית, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מגולח ופסטת צ'וריסו זוקיני עם צנוברים קלויים, שרימפס, צ'וריסו ופסטה זעפרן זוקיני תירס, ו שרימפס, צ'וריסו ופסטה זעפרן זוקיני תירס.
הוראות
חום 2 כף. שמן בסיר רחב גדול מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל ומבשלים, מכוסים, עד שמתחילים לרכך, 5 דקות.
מוסיפים פסטה ועוד שמן אם זה נראה יבש, ואז טוסט מעל חום בינוני גבוה, הופך כל הזמן עם מלקחיים, עד הזהב.
מוסיפים שום וזעפרן( אם משתמשים), עגבניות ורסק עגבניות, נקניקיות ומרק.
מרתיחים פסטה במרק, חשופים, עד אטריות רכות, על 5 דקות.
מוסיפים שרימפס ומבשלים רק עד ורוד ומסולסל, על 1 דקה. מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים בפטרוזיליה.