צ'ורסקו מיסטו
Churrasco Misto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. אם יש לכם סלסה קמפניה, שמן זית, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'ורסקו, צ'ורסקו בגריל, ו צ'וראסקו בסגנון ניקרגואה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים חומץ, שמן, כמון, פלפל ושום.
יש לשטוף בשר בקר, הודו ונקניקיות, טפיחה יבשה, ומעיל בתערובת חומץ.
הרם את טורקיה, לנקז, ולעטוף כל חתיכה עם פרושוטו.
חוט 2 שיפודי מתכת (על 13 ב. ארוך) במקביל בערך 2 סנטימטרים זה מזה דרך החלק הארוך ביותר של הבשר. חוט 1 שיפוד lengthwise דרך כל tenderloin טורקיה. נקניקיות חוט לאורך על שיפודים 2 או 3.
להניח בשר משופד על גריל על מצע מוצק של גחלים חמות או על חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז.
מברשת בשרים פעם או פעמיים עם הנותרים תערובת חומץ ולהפוך לפי הצורך חום שווה. בשר בקר מבושל בינוני-נדיר, על 20 דקות, או בינוני, על 25 דקות; לחתוך למרכז החלק העבה ביותר כדי לבדוק. מבשלים טורקיה ונקניקיות עד שכבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 13 עד 20 דקות עבור טורקיה, 12 עד 15 דקות לנקניקיות.
מניחים בשר משופד על מגש. כדי לשרת, פרוסת בשר בקר ותרנגול הודו משפדים.