צ'יזבורגר בייקון מושלם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר בייקון מושלם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1036 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, רוטב חם, צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מתאבן מסיבה מושלם: איך להכין מיני צ'יזבורגרים, צ'יזבורגרים בייקון ל-2, ו צ'יזבורגרים בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבשר לקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים את השמנת, הרוטב החריף, ווסטרשייר, מלח ופלפל. עם ידיים נקיות, לערבב את הבשר היטב. תניח בצד.
לאחר מכן, פורסים את הלחמניות לחצי ומפרשים כל חצי עם קצת חמאה רכה.
מניחים את הלחמניות עם הפנים כלפי מטה על מחבת מעל חום בינוני. גריל קל לחמניות כך שהם נחמדים וזהובים.
תן הלחמניות להתקרר על צלחת עד שאתה צריך אותם.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את החמאה. טופס תערובת בשר לתוך 6 קציצות ומקום במחבת, בקבוצות במידת הצורך. אפשר לכל אחד לבשל כ 4 דקות בצד הראשון, להפוך אותם ומניחים פרוסת צ ' דר על להמס.
כאשר הקציצות נעשות באמצע, מניחים אותם על בסיס הלחמניות חצויות. למעלה כל אחד עם 2 חתיכות של הבייקון העליון עם החצי השני של הלחמניות.